• Pzt - Cum / 09.00-18:00 Ctesi / 09:00-13:00
blog
2021-02-20

COVID-19 Vakalarının Refakatçi Eşliğinde Bakımı

Covid-19 pandemi salgın sebebiyle hasta yaşlılarımıza çok daha dikkatli şekilde bakmalıyız, hastalık bulaşımından olabildiğince uzak tutmalıyız ve onlara bakıcı tutarak dışarı çıkmadan izole şekilde bakım hizmeti vermek şarttır. Hasta yaşlınız hastanede yatıyorsa refakatçi hizmeti evdeyse evde bakım hizmeti veriyoruz. Bakıcı ihtiyaçlarınıza kısa sürede karşılık veriyoruz.

Korona virüsün dünyaya yayılmasından sonra profesyonel covid19 hasta bakımı hasta bakım hizmetleri oldukça önemli bir iş sektörü haline gelmiştir. Profesyonel hasta bakım hizmeti veren firma ve şirketlerin değeri son bir yıldır eskisine oranla kat ve kat artmıştır. Dolayısıyla bu talep doğrultusunda bu sektör eskisinden daha önemli bir hale gelmiştir. Korona virüs salgının hastalık olarak birçok hastalıktan daha ağır ve özel bakım gerektiren bir hastalık olması sebebiyle böyle bir durumun ortaya çıktığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Korona virüs salgını sürecinde salgının seyrini izlediğimizde özellikle evde hasta bakımına izin verilen durumlarda virüsün daha da yayıldığını görüyoruz. Bunun ana sebebi hasta bakımıyla görevli kişilerin hasta yakınlarından oluşmasıdır. Elbette ki hasta yakınları hasta olan kişiye olan sevgilerinden ötürü ilgi ve alaka göstermek isteyebilirler. Fakat bu durum karşısında gerekli tedbirler alınmadığı için hasta sayısı gün ve gün artmaktadır.

Korona virüs tarafından enfekte olmuş kişilerin bakımının profesyonel hasta bakım hizmetleri veren şirket ve firmalardan herhangi birinde çalışan yine profesyonel hasta bakım hizmeti veren kişiler tarafından bakım görevinin yürütülmesi hem salgın sürecinin kontrolünü kolaylaştıracak hem de hasta olan kişinin sağlığı açısından daha iyi olacaktır.

Hasta kişinin bakım görevinin yürüten kişiler profesyonel anlamda eğitim aldıkları ve aynı zamanda da mensup oldukları firma ve şirketler tarafından sürekli olarak denetlendikleri için profesyonel hasta bakım hizmeti veren bu firma ve şirketlerin oldukça güvenli olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz.

Korona virüs durumunda hasta bakım hizmeti alabileceğiniz gibi aynı zamanda da yaşlı hasta bakımı, çocuk hasta bakımı, bebek hasta bakımı gibi birçok alanda da hizmet alabileceğiniz rahatlıkla söyleyebilirim.

Profesyonel hasta bakım hizmetleri kapsamında hasta bakım hizmeti aldığınız takdirde bu kişilerin profesyonel olarak eğitim almış ve denetime tabi tutulmuş covid hastası bakımı olması sebebiyle hasta olan kişinin bakımı sırasında hasta yakınlarından daha verimli ve güvenli olacağı gibi aynı zamanda da olağandışı durumlarda acil müdahale imkanı vereceğinden ötürü profesyonel hasta bakım hizmetleri veren firma ve şirketlere tabi olan profesyonel hasta bakıcılarıyla çalışmak her açıdan hasta kişi ve hasta yakını için daha iyi olacaktır.

Hastanıza uygun çözümler sunarak en uygun bakıcıları sizlere yönlendiriyoruz. Dürüst ve şeffaf bakıcı danışmanlık hizmetimize ulaşmak çok kolay telefon,whatsapp, internet adresi ve e posta yollarıyla dilediğiniz an şirketimize ulaşabilirsiniz.

Firmamız İŞKUR izin numarası olan resmi özel istihdam bürosudur. Hastalarınızın sağlığı sizlerin de ilerde problem yasamamasi için illegal çalışan kişilerden uzak durunuz, İletişimde olduğunuz kişilere mutlaka İŞKUR izin numarasını sorunuz.

Sağlıklı günler.

Ata Ege Danışmanlık Hizmetleri

SGK

Belge Tarihi: 08.02.2019 – Belge Numarası: 1050

4904 Sayılı Kanun Gereğince İş Arayanlardan Ücret Alınması Yasaktır!

Şikayetleriniz için, Türkiye İş Kurumu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne / Hizmet Merkezine Başvurabilirsiniz:

Adres: Akdeniz Mah. Şehit Fetih Bey Cad. No: 47 Pasaport / İzmir

Telefon: 0232 489 13 10 – 0232 489 79 75